leuke websites
basisschool Tamim vol van talent leerlingen leuke websites.
websites voor ouders. Leuke en leerzame spelletjes, waar je veel van kan leren. Stop digitaal pesten. De digitale wereld kent geen grenzen. Op internet gedragen onschuldige kinderen zich soms als monsters. Een klasgenoot uitschelden, tijdens het chatten vrienden tegen elkaar opzetten, iemand doodwensen in een sms'je' of elkaars computers infecteren met een virus zijn vandaag de dag onder kinderen heel gewone praktijken.
10 sites tegen verveling.
een echt leuke website om eens geografisch te browsen en weg te dromen: http//www.eilandeninfo.nl.: dilara1 21 augustus 2013 om 0130.: Vooral die met de rode knop, superstom maar toch door blijven gaan haha. Ik kwam onlangs deze site teven waar ze ook veel leuke verveeltips hebben zie http//www.verveeltips.com.:
21 verrassend leuke sites waarvan je nooit gedacht had dat je ze nodig had in je leven Flabber.
21 verrassend leuke sites waarvan je nooit gedacht had dat je ze nodig had in je leven. 30 Jun 2014 1745.: Ram op toetsen zoals hackers in films doen en voel je vet awesome. Een ontzettend verslavend en leuk spelletje waarbij je ergens op de planeet gedropt wordt met google streetview.
Leuke websites! Godelindeschool Naarden.
In de zoekmachine staan honderden links naar websites, die speciaal voor jullie zijn gemaakt. Hele fraaie website. De digitale basisschool is een website voor alle kinderen van de basisschool. Klik op je groep en doe allerlei leuke spelletjes. Eén van de beste kindersites tot nu toe!
De 17 raarste, geweldigste en meest nutteloze websites van het wereldwijde web Froot.nl.
Via deze website kun je naar witte ruis luisteren, maar ook naar roze of bruine ruis ja, dat schijnt dus te bestaan. Het klinkt misschien stom, maar het is eigenlijk best een relaxed geluid. Reageer op artikel.: De 17 raarste, geweldigste en meest nutteloze websites van het wereldwijde web.
Leuke websites www.ntc.lu.
Encyclopedoe geeft toegang tot heel veel leuke proefjes en experimenten voor kinderen in het basisonderwijs. Zeer informatieve website rond jeugdliteratuur en lectuur. Veel titels en themas die voor kinderen nuttig bijvoorbeeld voor presentaties en interessant of zomaar alleen leuk zijn. Bij elke link wordt een korte beschrijving van de website gegeven. De websites op Jeugdbieb zijn beoordeeld door jeugdbibliothecarissen.
Vet op het net: Leuke websites over veilig internet Ketnet.
Ketnet Vet op het net Leuke websites. Vet op het net! Leuke websites over veilig internet. Child Focus heeft een leuke website gemaakt waar je spelletjes kan spelen, verhalen kan lezen en een heleboel tips vindt over veilig internet. vind ik leuk.
Deze chille websites staan garant voor uren vermaak WANT.
Soms ben je echter niet op zoek naar handige websites, maar naar websites om even je tijd te verdoen. Hierbij heb je niet altijd zin om eeuwen het internet af te struinen of weer naar die ene welbekende website te gaan.
Links naar leuke websites CBS De Gantel.
Agenda CBS De Gantel. Waar staan wij voor. Links naar leuke websites. Links naar leuke websites. Links naar leuke websites. In de menu's' Rekenen, Lezen, Taal en Diverse hebben we diverse leuke links verzameld naar handige websites. Links naar leuke websites.
Leuke websites.
U bevindt zich hier: Leuke websites. Voorafgaand: Op stap met de camper. Belgische site met hèèèèl veel informatie voor camperaars maar ook met 100 reisverhalen en veel homepages van Belgische en Nederlandse camperaars. Site met informatie over Italië, o.a. plaats en streekinformatie, maar ook reisverhalen.
Leuke websites voor ouders en kids van 0-8.
Ook kunt u er nieuws lezen, vooral over nominaties en prijzen. Ga naar jaapleest.nl. Een site vol met links naar websites, filmpjes en apps voor kinderen. Omdat het leuk is of handig bij het maken van werkstukken, spreekbeurten en presentaties.
Handige en leuke websites voor kinderen.
Groep 8: Helma Liebregts. Handige en leuke websites voor kinderen. Contact / Inschrijven. E-mail niet verzonden! Artikel niet meer op voorraad! Cart has been updated! Handige en leuke websites voor kinderen. WRTS van OBS de Touwladder. Taal op Maat overhoringen.

Contacteer ons

Resultaten voor leuke websites